Tramigo M1 Move

0.00 

m1Move
Ilmainen seurantaohjelmisto Android, Apple ja Blackberry älypuhelimille ja tableteille Tramigo paikannuslaitteiden seurantaan. M1 Move tuottaa offline raportteja paikannuslaitteen sijainnista ja näyttää viimeisimmän sijainnin kartalla. Voit vastaanottaa automaattisia hälytyksiä ja raportteja tai lähettää ohjelmistosta koska tahansa kyselyn paikannuslaitteeseesi. Yksinkertainen asennus: vieraile verkkosivuilla m.tramigo.net ja lataa sovellus!

Tuotetunnus (SKU): 30003 Osasto:

Kuvaus

Ilmainen seurantaohjelmisto M1 Move

icon_sensorsKäyttöliittymä

Ilmainen seurantaohjelmisto, joka on saatavilla älypuhelimille ja tableteille. Käyttö tabletilla vaatii SIM kortin. Usean Tramigo paikantimen seuranta mahdollista.

icon_connectivityOminaisuudet

Sijainti-, matka-, käynnistys-, nopeus-, SOS-, virta- ja liikehälytysraportit. Staattinen karttanäkymä ja käynnistyksenesto etänä.

icon_batterySovellukset

Android, Apple ja Blackberry.

icon_sensorsKielet

Käyttöliittymä englanninkielinen.

TLDYhteydet

Offline seurantaohjelmisto, joka kommunikoi paikannuslaitteen kanssa tekstiviestien välityksellä.

Maamerkit (TLD)

Maamerkkien avulla ymmärrät laitteen sijainnin välittömästi ja niiden avulla myös karttojen käyttö on helpompaa ja nopeampaa.

Ilmainen seurantaohjelmisto M1 Move

M1 Move on ilmainen seurantaohjelmisto matkapuhelimeen, joka mahdollistaa nopean, helpon ja turvallisen seurannan. M1 Moven avulla paikallistat ajoneuvosi tai läheiset henkilösi suoraan matkapuhelimestasi.

Seurantaohjelmisto M1 Move on täydellinen työkalu kuljetusyrittäjälle, seuraa ja paikanna kaikkia ajoneuvojasi riippumatta omasta sijainnistasi! Sinun ei tarvitse olla Internet yhteyden tai tietokoneen ääressä. Voit asettaa hälytyksiä esim vyöhykkeen ylittämisestä tai ylinopeudesta

M1 Move on erinomainen ratkaisu kenttätyössä oleville. Matkapuhelin on aina mukanasi, joten myös paikantaminen ja seuranta on aina mahdollista. Voit antaa myös muille työntekijöille ja yhteistyökumppaneille mahdollisuuden paikallistaa ajoneuvoja käyttämällä seurantaohjelmisto M1 Movea.

M1 Move seurantaohjelmiston avulla paikantaminen ja seuranta on äärimmäisen helppoa perheen jäsenten kesken. M1 Move lähettää hälytykset ja seurantatiedot suoraan matkapuhelimeen, jolloin voit aina paikallistaa missä omat ajoneuvosi tai perheenjäsenesi ovat.

Katso tuorein esittelyvideo Tramigon ilmaisen seurantaohjelmisto M1 Move:n ominaisuuksista.

Yksinkertainen asennus: vieraile verkkosivuilla m.tramigo.net ja lataa sovellus!

Alta löydät eri matkapuhelinvalmistajien sovelluskauppojen sivustojen suorat linkit:

  • Google play Android päätelaitteille
  • App Store Apple päätelaitteille
  • App World BlackBerry päätelaitteille

Lisätietoja ohjelmistosta S60 ja Java -puhelimille löydät verkosta sivulta www.tramigo.net/m1move/

Soita