Tramigo Magnum

209.00  (incl. VAT)

Kestävä ja kannettava GPS paikannuslaite

Tramigo Magnum on GPS paikannuslaite konttien, kaluston ja liikkuvien tavaroiden seurantaan, joissa ei ole omaa virtalähdettä. Seuraa omaisuutesi liikkeitä missä päin maailmaan tahansa!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 20003 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tramigo Magnum: GPS paikannuslaite

icon_sensorsRaportit

GPS paikannuslaite, jonka avulla seuraat kontteja, rakennuskalustoa, rahtikuljetuksia, perävaunuja ja tavarakuljetuksia missä päin maailmaa tahansa automaattisten tai kyselyihin perustuvien raporttien avulla.

icon_connectivityOminaisuudet

Tarkkaile liikettä, sijaintia, aseta vyöhykehälytyksiä ja vastaanota saapumis- ja lähtöhälytyksiä.

icon_batteryAkku

Akku kestää yhdellä latauksella viikkoja tai jopa kuukausia riippuen raportointitiheydestä. Ei tarvitse erillistä virtalähdettä toimiakseen.

icon_sensorsKielet

Kattava kielivalikoima sisältäen suomi, ruotsi, englanti, espanja, ranska ja saksa.

Maamerkit (TLD)

Maamerkit mahdollistavat reaaliaikaisen paikan ymmärtämisen ilman Internet yhteyttä. Maamerkkitiedot valmiina ladattuna kaikissa Tramigo paikannuslaitteissa.

Takuu

Toimialan toimintavarmin GPS paikannuslaite ja 2 vuoden takuu. Maailmanlaajuinen & paikallinen asiakastuki usealla eri kielellä.

GPS paikannuslaite Tramigo Magnum

GPS paikannuslaite Tramigo Magnum kertoo sinulle tavarakuljetusten, kaluston ja kannettavien arvotavaroiden sijainnin missä pain maailmaa tahansa ilman, että laitetta täytyy asentaa virtalähteeseen.

GPS paikannuslaite Tramigo Magnumissa on voimakas sisäinen akku, joka kestää yli 1 kuukauden, kun sen asettaa raportoimaan harvakseltaan.

Saat välittömästi hälytykset matkapuhelimeesi kun rahtisi lähtee liikkeelle tai saapuu määränpäähän. Voit myös määrittää laitteeseen vyöhykkeitä ja saat hälytyksen aina kun kontti tai kalusto ylittää vyöhykkeen rajan ja voit myös vyöhykkeiden avulla luoda tarkastuspisteitä maa- tai merikuljetuksesi reitin varrelle.

Kontrolloit paikannuslaitetta matkapuhelimellasi ja voit vastaanottaa hälytyksiä ja raportteja missä tahansa liikutkin. Laite lähettää tietonsa matkapuhelimiin tekstiviestien välityksellä GSM verkossa.

Ilmainen paikannusohjelmisto matkapuhelimille M1 Move on saatavilla Apple, Android ja Blackberry -puhelimille. Muilla mobiililaitteilla paikantaminen onnistuu tavallisten tekstiviestin välityksellä.

Yritysasiakkaille tarjoamme myös reaaliaikaisen paikannusohjelmiston M1 Web, ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Katso tuorein esittelyvideo Tramigon auto-, ajoneuvo- ja konttipaikannuslaitteista.

Lisätiedot

Paino 425 g
Mitat 15 × 8 × 4 cm
Connectivity

, ,

Sensors

, ,

Size

,

Temperature

,

Battery

, , ,

Power

, ,

Casing

 Tramigo Magnum akkulaturin liitäntä

Tramigo Magnumin käyttö ei edellytä asennusta kiinteään virtalähteeseen ja laitteessa on vain yksi (1) ulkoinen liitin akun lataamista varten (akkulaturi toimitetaan laitteen mukana). Tramigo Magnumin oma sisäinen akku on erittäin kestävä ja se on suunniteltu säilyttämään toimintakykynsä normaalikäytössä ilman lataamista useita viikkoja. Pitkien merenyli- tai maantiekuljetusten seuraamiseksi Tramigo Magnum voidaan ohjelmoida raportoimaan harvemmin ns. standby tilassa, jolloin akku kestää yli kuukauden.

Tramigo Magnum voidaan asentaa Leopard -merkkisen konttien turvalukon sisään. Tämä yhdistelmä turvaa kuljetuksesi missä päin maailmaa tahansa ja voit olla varma, että kontin ovea ei ole luvatta avattu kuljetuksen aikana!

Kaikkia Tramigon paikannuslaitteita voidaan käyttää:

  • Millä tahansa matkapuhelimella tekstiviestin (SMS) välityksellä
  • m1Move  Tramigo M1 Move – älypuhelinsovelluksella
  • Tramigo M1 Web – verkko-ohjelmistolla, joka on nykyaikainen ja reaaliaikainen ohjelmisto yritysasiakkaiden käyttöön useiden ajoneuvojen samanaikaiseen seurantaan. Lisätietoja aiheesta saat ottamalla meihin yhteyttä.

Viimeisimmät versiot kaikista Tramigon ohjelmistoista ovat ladattuvissa verkosta osoitteesta: www.tramigo.net/downloads

Viimeisimmät Tramigo paikannuslaitteiden käyttö- ja asennusohjeet:

Tramigo Track pikaopas
Tramigo Fleet pikaopas
Tramigo Magnum pikaopas
Asennusohje
Käyttöohje
Komento-ohje

Kaikki Tramigo paikannuslaitteiden ohjeet löydät verkosta sivuilta: http://www.tramigo.net/downloads

Soita