Laitevalmistaja Tramigo Oy

Tramigo

Tramigo on suomalainen yritys, joka toimii paikannuslaitteiden suunnittelijana ja valmistajana. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Tramigon tuotteita on saatavilla ja ne toimivat maailmanlaajuisesti. Tramigo toimii tytäryhtiöidensä kautta Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Laitteita on myyty yhteensä yli 1,2 miljoonaa kappaletta yli 80 maassa.

Laatu ja luotettavuus

Tramigon tavoitteena on valmistaa alansa parhaita paikanninlaitteita, jotka ovat laadukkaita, luotettavia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Tramigon kilpailukyky perustuu pitkään arvoketjuun, jossa oma henkilöstö huolehtii sekä tuotekehityksestä, tuotannosta, logistiikasta että asiakastuesta.

Tramigo suunnittelee ja valmistaa seurantalaitteita, jotka ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä ja ne helpottavat kuluttajan ja yrityksen jokapäiväistä elämää. Tramigo myös kehittää jatkuvasti uusia paikannuslaitteita ja räätälöi olemassa olevia ratkaisuja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Jakelu Suomessa

RK Seurantalaite toimii Tramigon paikantimien jakelijana ja pääjälleemyyjänä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme johtavan GPS-paikannuslaitteen ja pystymme hyödyntämään ratkaisuissamme Tramigon kehittämään maamerkkitietokantaa asiakkaidemme hyödyksi. Yhdessä pystymme tarjoamaan Pohjoismaissa ainutlaatuisen ja kustannustehokkaan paikannuslaitteen ja ohjelmiston, jotka ovat laadukkaita, luotettavia, turvallisia ja käyttäjäystävällisiä.

Soita