Tramigo Maamerkit (TLD)

 

Paikkatietokanta, joka muuttaa sijaintitiedon helposti ymmärrettäväksi

Maailmanlaajuinen paikkatietokantaJokainen Tramigon valmistama paikannuslaite pitää sisällään valmiiksi ladatut Tramigo Maamerkit (TLD), joka on Tramigon itsensä kehittämä maamerkkitietokanta. Nämä TLD:t muuttavat tavan, jolla paikkatietoa voidaan ymmärtää ja TLD maamerkkien avulla paikkatieto voidaan ymmärtää yhden lyhyen tekstiviestin perusteella ilman Internet -yhteyttä tai karttapalvelua. Maamerkit auttavat käyttäjää paikantamaan omaisuutensa suhteessa helposti ymmärrettävään maamerkkitietoon.

Tramigo Maamerkkien avulla käyttäjän ei tarvitse tunnistaa hankalia koordinaattitietoja, koska Tramigon valmistama paikannuslaite ilmoittaa paikkatietonsa ymmärrettävässä muodossa suhteessa yleisesti tunnettuun maamerkkitietoon, joita voivat olla esimerkiksi tienristeys, kaupungin keskusta, nähtävyys tai jokin muu merkittävä paikka. TLD tiedot kattavat jokaisen maapallon maan ja jokainen yksittäinen paikkatieto on varmistettu käyttäen samoja toimintatapoja, kriteerejä ja laatuvaatimuksia, mikä takaa yhtenäisen käytettävyyden ja laadun. Tietokantaa päivitetään jatkuvasti, tiedot ovat saatavilla lukuisilla eri kielillä ja jokainen paikkatieto varmistetaan kerran vuodessa.

Asiakkaamme hyötyvät Tramigo Maamerkeistä ja niiden mahdollistamista lisäominaisuuksista ilmaiseksi ja TLD:t tulevat automaattisesti jokaisen Tramigo paikannuslaitteen mukana. Tramigo Maamerkit mahdollistavat useita raportointitapoja, jotka eivät ole mahdollisia muilla paikannuslaitteilla, niiden avulla voidaan saada kustannussäästöjä ja Tramigo Maamerkit on suunniteltu nimenomaan mobiilikäyttöön.

Katso tuorein esittelyvideo Tramigon ainutlaatuisesta TLD maamerkkitietokannasta, joka mahdollistaa reaaliaikaisen paikantamisen ilman Internet yhteyttä.

Soita