Tramigo Landmärken (TLD)

 

Global databas som transformerar platsinformation till lokalt språk

Global databas med platserVarje Tramigo kommer med inbyggda Tramigo Landmärken (TLD) vilka tillhör en global databas med platser. TLD transformerar sättet på vilket vi förstår var en plats är med ett enda meddelande utan kartor eller Internet. De hjälper också användare att lokalisera sina tillgångar med att använda praktiska och lättförstådda landmärken.

Med TLD är det ingen idé att studera komplicerade koordinater eftersom en Tramigo spårare rapporterar sin plats i förhållande till kända och begripliga referenspunkter som t.ex. en stor korsing, centrum, monument, attraktion eller annat landmärke. TLD är tillängliga för alla länder i världen. Varje enskild plats har verifierats med hjälp av samma specificering, metodik och kvalitetskrav för varje del av världen vilket standardiserar funktionen och kvaliteten. Databasen uppdateras kontinuerligt. Varje plats kontrolleras årligen och TLD är tillgängliga på många lokala språk.

Våra kunder kan dra nytta av extra tjänster som möjliggörs av TLD helt gratis och landmärken är inkluderade i varje Tramigo spårare. TLD möjliggör många olika unika rapportmöjligheter vilka inte finns tillgängliga i andra spårare. De kommer att hjälpa dig sänka dina spårningskostnader och landmärkesdata är optimerad för mobilanvändning.

Kolla in vår senaste video där vi introducerar unik Tramigo TLD landmärken som gör möjlig att förstår var en plats är utan Internet.

Soita