Tietosuojamenettely verkkosivulla www.seurantalaite.fi

1. Yleistä

RK Seurantalaite on RK Rakentajan Konevuokraamo Oy aputoiminimi. RK Rakentajan Konevuokraamo on Suomessa rekisteröity yritys. Yrityksen y-tunnus on 2468383-8 ja rekisteröity osoite on Yrittäjänkulma 4, 01800 Klaukkala. RK Seurantalaitteen verkkosivusto on www.seurantalaite.fi (jäljempänä “Verkkosivu”). Tämä Tietosuojamenettely kertoo mitä tietoja RK Seurantalaite kerää Verkkosivujen käyttäjistä ”Asiakas”. Asiakas on henkilö joka lähettää mitä tahansa tietoa RK Seurantalaitteelle tai sen Verkkosivuille.
Yksityisyytesi ja tietosuoja on meille erittäin tärkeää. Käytämme henkilötietojasi tässä Tietosuojamenettelyssä säädellyllä tavalla. Keräämme henkilötietoja vain kun se on tarpeellista, ja keräämme vain tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa asiakkaidemme kanssa. Pyydämme huolellisesti lukemaan koko tämän Tietosuojamenettelyn.

2. Henkilötiedot

Mikäli olet tekemässä tilausta Verkkosivullamme, saatamme kerätä sinusta tietoja. Keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme toteuttaa tekemäsi tilauksen Verkkosivuilla. Tietoja käytetään myös helpottamaan mahdollisten reklamaatioiden käsittelyä ja jotta voimme tarjota asiakkaille tuotteitamme. Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan suoraan tai epäsuoraan yhdistää henkilöön. Tiedot, joita keräämme voivat sisältää esimerkiksi nimen, sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, toimitusosoitteen (jos eri kuin postiosoite), puhelinnumero, matkapuhelinnumero, maksutiedot, luottokorttitiedot tai pankkitilitiedot.

Tämän kaltainen tieto on suojattu EU lainsäädännön perusteella (EU Direktiivi 95/46/EC), joka pyrkii estämään henkilötietojen käsittelyssä tapahtuvilta väärinkäytöksiltä. RK Seurantalaite käsittelee henkilötietoja aina huolellisesti ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Käytämme tietoja tarjotaksemme asiakkaillemme tuotteita, palveluja ja tietoja Verkkosivujemme kautta. Tämän lisäksi käytämme lähetettyjä tietoja hallinnoidessamme asiakkaidemme käyttäjätiliä Verkkosivuillamme; varmentaaksemme verkossa tehtyjä maksuja ja siirtääksemme niitä; analysoidaksemme tietojen lataamista verkkosivuiltamme; kehittääksemme verkkosivujemme ulkoasua ja/tai sen sisältöä tai yksilöidäksemme ne käyttäjille; tunnistaaksemme verkkosivujen käyttäjät; tehdäksemme tutkimusta käyttäjiemme demografisilla tiedoilla; lähettääksemme tietoa, jonka uskomme olevan hyödyllistä asiakkaallemme tai jota asiakas on pyytänyt, sisältäen informaation tuotteistamme tai palveluistamme, mikäli asiakas ei ole ole ilmoittanut, ettei halua tällaisia yhteydenottoja. Mikäli olemme saaneet asiakkaalta luvan, voimme lähettää asiakkaalle sähköpostia muista tuotteista ja palveluista. Mikäli et halua vastaanottaa markkinointiviestintää meiltä, voit milloin tahansa kieltäytyä siitä. RK Seurantalaite luovuttaa nimesi ja osoitteesi eteenpäin kolmannelle osapuolelle tilauksesi toimittamista varten (esimerkiksi kuriiriyritys tai tavarantoimittaja).

Asiakkaiden maksut ostoksista Verkkosivulla käsittelee Paytrail Oyj. Asiakkaan tulee toimittaa RK Seurantalaitteelle ja/tai Paytrail Oyj:lle ainoastaan oikeita ja luotettavia tietoja. Asiakkaan tulee myös pitää nämä tiedot ajan tasalla ja ilmoittaa niiden muutoksista.

Asiakas pystyy näkemään tilauksensa tietoja kirjautumalla sisälle asiakastililleen Verkkosivulla. Asiakastilillä on mahdollista nähdä tietoja tehdyistä toteutuneista tilauksista, avoimista tilauksista ja hallinnoida yhteystietoja, pankkitietoja ja tilattuja uutiskirjeitä. Asiakas sitoutuu käsittelemään henkilökohtaisia kirjautumistietoja huolellisesti ja olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille. RK Seurantalaite ei ole vastuussa salasanojen väärinkäytöksistä.

Asiakas voi käyttää Verkkosivuja ilman, että henkilötietojen luovutusta. Asiakkaamme pysyvät anonyyminä käydessään Verkkosivulla. RK Seurantalaite ei voi tunnistaa asiakasta jolla ei ole käyttäjätiliä Verkkopalveluun ja joka ei ole kirjautunut tilille käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

RK Seurantalaite ei jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Me säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin laki sitä vaatii tai niin kauan kun näillä tietoja tarvitaan siihen käyttöön, johon ne on kerätty.

Henkilötietojen muu käyttö

 

Ajoittain RK Seurantalaite lähettää asiakkailleen muuta tietoa yhtiön toiminnasta, Verkkosivusta, tuotteista, kampanjoista tai uutiskirjeistä. Mikäli et halua vastaanottaa tällaista viestintää, klikkaa ’Peruuta tilaus’ linkkiä lähettämästämme sähköpostista.

 

Kolmannet osapuolet ja linkit

 

RK Seurantalaite luovuttaa asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluita asiakkaan tietojen Tietosuojamenettelyn mukaisessa käytössä. RK Seurantalaite hyödyntää kolmannen osapuolen palveluita esimerkiksi tuotteiden toimittamisessa, maksujen keräämisessä, tietojen analysoinnissa ja markkinoinnissa sekä asiakaspalvelussa. Saatamme vaihtaa tietoja kolmansien osapuolien kanssa estääksemme petoksia tai tarkistaessamme luottotietoja. Muutoin kuin Tietosuojamenettelyssä säädellyn mukaisesti, emme myy tai luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman sinun antamaa etukäteishyväksyntää, ellei se ole välttämätöntä Tietosuojamenettelyssä säädellyssä tarkoituksessa tai ellemme ole siihen lainsäädännön perusteella velvoitettuja. Verkkosivu saattaa sisältää kolmansien osapuolin mainoksia tai linkkejä tai osia muille sivustoille. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että emme ole vastuussa kolmansien osapuolien tai muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä, tai myöskään sellaisien kolmansien osapuolien käytännöistä, joille luovutamme tietojasi Tietosuojamenettelymme mukaisesti

3. Rekisteriseloste

RK Seurantalaite on rekisterinpitäjä Verkkosivua koskeville henkilötiedoille. Käsittelemme henkilötietoja henkilötietolain (523/99) mukaisesti.

Virallinen henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävillä osoitteessa: RK Seurantalaite, Yrittäjänkulma 4, 01800 Klaukkala.

Yhteenveto rekisteriselosteesta on saatavilla verkkosivuiltamme. Voit tutustua rekisteriselosteeseen oheisesta linkistä: Rekisteriseloste_RK Seurantalaite

 

Yhteydenotot: Voit ottaa meihin yhteyttä tietosuojaan liittyvissä asioissa sähköpostilla osoitteeseen toimisto@rkvuokraamo.fi.

4. Evästeet ja muut saman kaltaiset teknologiat

Verkkosivun käyttö ei edellytä evästeiden hyväksymistä, mutta tämä rajoittaa mahdollisuuttasi käyttää Verkkosivua. Huomioithan, että mikäli haluat tilata tuotteen tai lisätä tuotteen ostokoriin, sinun täytyy hyväksyä evästeet, jotta sivujemme ostoskori- ja checkout- ominaisuudet toimivat.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka selaimesi tallentaa ja jotka sisältävät tietoja käyttöasetuksistasi ja muita sellaisia tietoja joita järjestelmämme tarvitsee viestinnässään selaimesi kanssa. tietokoneesi kovalevylle. Käytämme evästeitä ja muita vastaavia teknologioita helpottamaan Verkkosivun käyttöä, parantamaan käyttökokemustasi Verkkosivulla ja kehittämään palveluitamme. Löydät lisätietoja evästeistä verkkosivulta allaboutcookies.org ja tietoja miten poistat evästeet selaimeltasi löydät verkkosivulta allaboutcookies.org/manage-cookies.

Verkkosivuillamme käytetään kohdennetun mainonnan teknologiaa, jonka avulla pystymme tekemään verkkosisällöstämme sinulle kiinnostavampaa. Kohdennetun mainonnan teknologian avulla voimme mainostaa sinulle tuotteita, joita olet hiljattain katsellut tai tällaisiin tuotteisiin verrattavia tuotteita. Teemme tällaista mainontaa evästeiden avulla keräämämme kävijätiedon perusteella. Tällainen tieto on anonyymiä ja siihen ei liity henkilötietoja tai käyttäjäprofiilitietoja.

Sivusto hyödyntää Google Analytics-palvelua, joka on Google Inc:in (”Google”) verkkoanalysointi palvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, parantaakseen sivuston käytön analysointia. Google lähettää ja tallentaa evästeiden tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi (mukaanlukien IP-osoitteesi) Googlen palvelimille, jotka voivat sijaita missä päin maailmaa tahansa. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen tietyn verkkosivuston käyttöä laatien raportteja verkkosivustojen aktiivisuudesta verkkosivustojen operaattoreille ja antaen muita palveluja koskien verkkosivustojen aktiivisuutta ja Internetin käyttöä. Google voi myös välittää tietoja kolmansille osapuolille, jos lainsäädäntö edellyttää sitä tai jos kolmas osapuoli käsittelee tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin tietoihin, joita Googlella voi olla sinusta. Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä estämällä niiden käytön selaimestasi. Huomioi kuitenkin, että osa sivujen ominaisuuksista ei toimi evästeiden ollessa estetty. Käyttämällä tätä verkkosivua, hyväksyt, että Google käsittelee tietojasi aiemmin mainitulla tavalla.

4. Tietoturva

Meillä on käytössä riittävät tekniset turvajärjestelmät, joilla estämme luvattoman ja laittoman pääsyn tai tahattoman henkilötietojesi häviämisen tai tuhoutumisen. Kun me keräämme tietoja Verkkosivulla, tallennamme henkilötietosi suojatulle palvelimelle. Käytössämme on palomuuri palvelimiemme suojana ja käytämme Secure Socket Layer (SSL) salausta. Vaikka emme voikaan luvata täydellistä tietoturvaa, käytössä olevat turvajärjestelmät tekevät hakkerille vaikeaksi purkaa henkilötietojesi salaus. ÄLÄ koskaan lähetä mitään luottamuksellista tietoa, kuten pankki- tai luottokorttitiedot suojaamattomalla ja salaamattomalla sähköisellä viestikanavalla. Ylläpidämme fyysisiä, sähköisiä ja toimintatapoihin perustuvia suojauksia sinun henkilötietojen keräämisessä, säilyttämisessä ja käsittelyssä. Turvamenettelymme voivat johtaa siihen, että saatamme välillä pyytää todistusta henkilöllisyydestä sinulta. Huomioithan, että sinä itse olet vastuussa salasanasi ja tietokoneesi suojaamisesta luvatonta käyttöä vastaan.

5. Suostumus

Antamalla tietoja Verkkosivulle tai käyttämällä Verkkosivua, annat suostumuksesi siihen, että käytämme tietojasi Tietosuojamenettelyssä säädellyllä tavalla.

6. Oikeutesi

Sinulla on halutessasi oikeus tarkastaa tiedot, joita meillä voi olla sinusta tai joita käsittelemme. Sinulla on myös oikeus vaatia meitä korjaamaan veloituksetta mahdolliset virheet henkilötiedoissasi. Voit milloin tahansa pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi hyödyntäminen suoramarkkinointitarkoituksessa. Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@rkvuokraamo.fi.

 

7. Muutokset Tietosuojamenettelyssä

Tätä Tietosuojamenettelyä päivitetään aika ajoin. Pyydämme sinua tutustumaan tasaisin väliajoin päivitettyyn tietosuojamenettelyyn, jotta olet tietoinen viimeisimmistä muutoksista.

Soita