Seurantaohjelmisto

Seurantaohjelmistomme on suunnattu pääasiassa yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvojen hallinnointipalveluita päivittäisessä liiketoiminnassaan. Tarjoamamme palvelu yhdistää paikannuslaitteen ja reaaliaikaisen ohjelmiston, joka mahdollistaa ison ajoneuvomäärän yhtäaikaisen seurannan ja raportoinnin helposti ja vaivattomasti.

Yritysasiakkaille palvelinympäristön ylläpito ja seurantaohjelmistot

Kenelle

Tyypillinen asiakkaamme omistaa autoja, työkoneita, takseja, rekkoja, moottorikelkkoja tai hänen henkilöstössä on kenttätyöntekijöitä, jolloin ajoneuvojen seurannalla ja logistiikan paremmalla suunnittelulla voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä.

Tyypillisesti isoimmat hyödyt ajoneuvojen hallinnoinnista on saavutettavissa seuraavissa liiketoiminnoissa:

  • Kuljetusliikkeet
  • Kiinteistönhuoltoyritykset
  • Auto- ja konevuokraamot
  • Muut palvelu- ja kunnossapitoyhtiöt
  • Turvapalvelut
  • Logistiikka

Tarjoamamme ratkaisu mahdollistaa ajoneuvojen optimaalisen käytön tuoden kustannussäästöjä. Ajoneuvojen hallinnointi tuo välittömiä suoria kustannussäästöjä esimerkiksi taloudellisempien ajotapojen ansiosta ja se parantaa asiakastyytyväisyyttä, koska vasteajat asiakkaiden palvelupyyntöihin lyhenevät.

Ohjelmiston käyttäminen

M1 Fleet Web on reaaliaikainen verkko-ohjelmisto, joka toimii millä tahansa Internet -selaimella ja joka sopii myös sekä mobiili- että toimistokäyttöön. Ohjelmistoa on mahdollista räätälöidä asiakaskohtaisesti ja se voidaan myös integroida asiakkaan omaan järjestelmään. Ohjelmistoon on helppo lisätä ja poistaa ajoneuvoja ja sen kautta on helppo ohjata laitteita.

M1 Web reaaliaikainen verkko-ohjelmisto

Kuukausihinta

Seurantaohjelmisto-asiakkaille tarjoamme kokonaisratkaisun, johon kuuluu myös data-SIM -kortti.  Hintaan sisältyy ohjelmiston vapaa käyttö sekä kaikki SIM-kortin käyttöön liittyvät kulut Suomessa. Suomenkielinen käyttötuki on saatavilla arkisin toimistoaikaan ja kansainvälinen tuki englanniksi 24 / 7.

Kuukausimaksu 7,00  € / kk alv 0 % (8,68 € sis. alv 24 %) / laite.

Suuremmissa laitemäärissä kysy tarjous – Ota yhteyttä!

Integroinnit

Valikoimastamme löytyy ratkaisut vaativaankin tarpeeseen. Sekä laite että palvelu ovat kattavasti räätälöitävissä monenlaisiin seurantatarpeisiin.
Myös integrointi asiakkaan omaan järjestelmään on mahdollista erillishintaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin valitaan Teille sopivin ratkaisu!

Lue lisää ohjelmiston ominaisuuksista ja eduista täältä.

Soita