Partners

Tramigo
Tramigo är ett privat företag med huvudkontor i Finland och dotterbolag i Afrika, Asien, Latinamerika och Europa. Tramigo Ltd designar och tillverkar GPS spårare för tillgångar och fordon som är lättanvända för både privatpersoner och företag. Tramigo produkter är tillgängliga globalt.

Tramigo ämnar att lå den bästa hårdvaran får spårning vilken är användarvänlig, värd sitt pris samt tillförlitliga. Hörnstenen för Tramigos konkurrenskraft är den långa värdekedjan vilken inkluderar internt R&D, tillverkning, logistik samt eftermarknadsstöd. RK Seurantalaite är en distributör för Tramigo i Sverige, Finland, Norge och Danmark och vi är stolta över att kunna använda deras GPS spårare och utnyttja det exklusiva konceptet för landmärken i våra lösningar. Tillsammans erbjuder vi en unik, kostnadseffektiv spårningslösning som är tillförlitlig, användarvänlig och byggd med kvalitetskomponeneter.

Tramigo har ett partnerskap i M2M fordonsspårningslösningar med Deutsche Telekom som har stött små och mellanstora företag globalt med realtids spårning av fordon sedan Juli 2013.

RK Seurantalaite är distributör av Tramigo spårare.

Soita