M1 Web Seurantaohjelmiston ominaisuudet

Online-kartta, historiatiedot, raportit

M1WebLiveTracking

Laiteseuranta – välilehdeltä näet valitsemiesi ajoneuvojesi reaaliaikaisen sijainnin karttapohjalla.
Karttapohja päivittyy automaattisesti kun ajoneuvojen sijaintitiedot päivittyvät.


M1WebHistoryPlayback
Historian toisto – sivulta näet valitsemasi ajoneuvon kulkeman historiallisen reitin. Voit valita haluamasi aikavälin, jolloin tuona aikana ajoneuvon kulkema reitti näytetään karttapohjalla.

M1WebReportingRaportit – sivulta voit tarkastella yksittäisen ajoneuvon lähettämiä raportteja. Kun klikkaat raporttia, karttapohjalla näytetään kyseisen raportin paikkatiedot.

Voit lajitella raportteja siten, että näet kerralla kaikki raportit tai vain sellaiset raporttityypit, jotka ovat sinulle tärkeitä (esim. matkaraportit, ylinopeudet, hälytykset…).

Autot

Paikannuslaite ja seurantapalvelu mahdollistavat ajoneuvojen optimaalisen käytön ja vasteaikojen lyhenemisen. Myös ajoreittejä ja ajonopeuksia on helppo seurata. Seurantapalvelun avulla yritys voi myös varmistua ettei yrityksen autoja käytetä omiin ajoihin ilman lupaa.

Palvelusta on saatavilla myös kätevät matkaraportit, joista selviää matkan kilometrit, aloitusaika, lopetusaika, kokonaismatka-aika, odotusaika, keskinopeus sekä maksiminopeus. Samoin autojen huollot tulevat tehtyä ajallaan.

Työkoneet

Työkoneiden osalta asiakkaillemme on usein tärkeintä tietää missä kone milloinkin on, kuinka paljon sitä on käytetty (tuntiseuranta) ja milloin kone on täytyy huoltaa.
Tramigon paikannuslaitteen ja seurantapalvelun kanssa tämä on helppoa. Halutessa laite antaa huoltohälytykset määritellyn tuntimäärän jälkeen. Laitteen kanssa on myös mahdollista seuranta niin työtunteja, ajoreittejä kuin työkoneiden siiirtojakin.

Laitteen ja seurantaohjelmiston kanssa esimerkiksi kiinteistöhuoltoyritys voi luotettavasti osoittaa, mistä milloinkin on aurattu tai ajettu nurmikkoa – raportointitarkkuus on jopa mahdollista säätää niin tarkaksi, että voidaan nähdä missä päin esimerkiksi piha-aluetta on milloinkin ajettu.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää yritysten ajoneuvojen hallinnointipalveluista ja M1 Web ohjelmistosta.

Soita